Passionato Strings van Platform C treedt op in ateliergebouw Ateliers 2005!

De gepassioneerde middelbare schooljeugd die samenspelen het mooiste vinden dat er is!
Het programma varieert van klassiek, pop, film -en musicalmuziek.
Het komende concert op 24 maart in Ateliers 2005 omvat muziek van Bach, Sibelius, Händel en Vivialdi met solisten: Fransje van den Berge, Daphne Biron, Susanna Bazen, Hannah Angeles.

Verder zal het programma uitgebreid worden met de Monti Cello's, zij zullen muziek ten gehore brengen van Schubert en Andrew Lloyd Webber.

Zondag 24 maart 2024 om 13.00 uur
Gratis toegang


Adres: Ateliers 2005

Van Weerden Poelmanlaan 4
1185 HB AmstelveenPassionato Strings-c-Refkele Steemersjpg

Aan ons Water World-project met De Beeldjutters komt een einde. We hebben prachtige reacties gehad van voorbijgangers, buren, noem maar op. We zijn daar ontzettend blij mee! Bedankt!
We hopen komend december weer een speciaal lichtkunstproject te maken als lichtpunt van de buurt in donkere dagen! Tot volgende keer! 
En nog speciale dank aan Gemeente Amstelveen.

waterworldjpg

lichtkunst-2024-3jpg
Vrijdag 15 december opende wethouder Floor Gordon ons lichtkunstproject.
Buurtbewoners, atelierhouders en geïnteresseerden hebben, onder het genot van een kop warme chocolademelk, de opening op het plein van Ateliers 2005 bijgewoond. 
STIP. x Beeldjutters hebben dit bijzondere project gemaakt, zodat de bezoeker vanaf buiten 'een duik' kan nemen in een onderwaterwereld vol bijzondere wezens. Je kunt je verbeelding de vrije loop laten terwijl je op het plein van Ateliers 2005 geniet van de beelden en de verlichte klimaattuin. 
We hebben gekozen voor een symbolische representatie van de relatie tussen de natuur, water en klimaatverandering. Deze artistieke uiting laat de schoonheid van de natuur zien en er wordt bewustzijn gecreëerd over het belang van waterbehoud, watermanagement en duurzaamheid. Een mooie verbinding wordt gemaakt met de klimaat-voorbeeldtuin van Ateliers 2005.

De lichtkunstprojectue is gratis en vanaf het plein van Ateliers 2005 te zien vanaf half december tot half januari 2024 van 17.00 - 21.00 uur. Mis het niet!
Adres: Ateliers 2004, Van Weerden Poelmanlan 4 in Amstelveen

Fotocredit: Eveline Oostendorp
Op de foto: vlnr Refkele Steemers (STIP.), Paul Klimecki (STIP.) en wethouder Floor Gordon.

We nodigen je uit voor de opening van ons lichtkunstproject buiten bij ateliergebouw Ateliers 2005. De officiële opening zal worden verzorgd door wethouder Herbert Raat en wij zorgen dat de warme chocolademelk klaar staat!

Datum: vrijdag 15 december 2023     

Tijd: 17.00 uur

Locatie: Ateliers 2005, van Weerden Poelmanlaan 4. Ingang aan de Farmanlaan.
Ateliers 2005-2023-c Refkele Steemersjpg

Met vriendelijke groet,

Paul & Refkele van STIP.

_46B0960jpgZin in een herfstwandeling met een tussenstop? Kom dan naar onze Verhalenbank en ga lekker zitten waar je wilt. Geniet van de kunstbank terwijl je naar een speciaal gemaakt verhaal luistert over het ateliergebouw. Dat afspelen gaat heel simpel door de QR-code op de bank te scannen met je eigen telefoon. 
Tip: neem warme thee en wat lekkers mee. 
Veel plezier!